joi, 27 august 2009

Din septembrie topim preturile pentru Dvs.!

.
Acum cand vara trece, noi incepem sa topim preturile!

Odata cu sezonul rece, cand ceilalti isi majoreaza preturile, si asa mari, sub pretextul- incalzirea costa, la noi si NUMAI LA NOI, PRETURILE SCAD CU 11% ( 2 EURO )si raman asa toata iarna!

Veniti la noi, sa petreceti zile de neuitat in singura pensiune de 3*** din Rimetea la preturi de sub 1*. CAZARE + MIC DEJUN + CINA CALDA CU TREI FELURI ( CAFEA, CEAI, PALINCA, APA MINERALA SI PLATA INCLUSE ) cu preturi incredibile incepand cu 15 EURO/PERSOANA/ZI, EXTRA REDUCERI PENTRU COPII.

Fiecare camera are grup sanitar propriu cu uscator de par, incalzirea centrala, tv-sat cat si internetul wireless ofera un confort de 3*** european.
Iar daca dupa o zi cu drumetii v-ati murdarit hainele preferate, la noi nu trebuie sa le agatati prin camera. Indiferent de vreme, noi vi le spalam si uscam gratuit, ca Dvs. sa nu aveti pentru ce sa va faceti griji, sa puteti profita la maxim de sederea la noi.

Incercati si Dvs. pachetul "all inclusive a la Demeter", singurul de 3*** din Rimetea, la preturi incredibil de mici dar cu servicii ce dorim sa fie impecabile.

Doar la noi" veniti ca turist si plecati prieten"

.

Niciun comentariu: